سه شنبه ١٥ آذر ١٤٠١

رونمایی از جشنواره ملی شهید فخری زاده

مراسم بزرگداشت یاد شهید فخری زاده و رونمایی از جشنواره ملی شهید فخری زاده در حوزه‌های تحول علوم پایه در پرتو اندیشه اسلامی، تحقیقات بنیادی و کار اولی‌ها

رونمایی از طرح

رونمایی از طرح "ارتقاء و تحول علوم پایه و بنیادی" در بازدید وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

در بازدید دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری از دانشکده و پژوهشکده علوم پایه دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام از طرح "ارتقاء و تحول علوم پایه و بنیادی" رونمایی شد.

افتتاح و آغاز به کار رسمی مرکز علم و فناوری کوانتوم با حضور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

مرکز علم و فناوری کوانتوم با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح و به طور رسمی آغاز به کار کرد.

بازدید جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از دانشکده و پژوهشکده علوم پایه دانشگاه جامع امام حسین (ع)

سرتیپ خلبان، امیر، عزیز نصیرزاده، جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به اتفاق هیئت همراه از دستاوردهای دانشکده و پژوهشکده علوم پایه دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام بازدید کردند.

فراخوان جذب هیأت علمی

دانشکده و پژوهشکده علوم پایه دانشگاه جامع امام حسین (ع) از بین برادران فارغ التحصیل دکتری یا دانشجوی دکتری دارای شرایط، اقدام به جذب هیأت علمی می‌نماید.

روز علوم پایه و مناسبت‌های جدید در تقویم کشور

.

آیین نامه جدید ارتقاء اعضای هیئت علمی 1400

نظام ترفیع و ارتقای اعضای هیئت‌علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع) ابلاغ شد

نظام مشخص دریافت هزینه چاپ مقالات

ساماندهی اقتصاد نشریات علمی در زمینه تعیین نظام دریافت هزینه چاپ مقالات در این نشریات

گزارش عملکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

گزارش عملکرد سال 1399 - حوزه ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

جستجوی مرجعیت علمی در حوزه پژوهش

مرجعیت علمی را باید در حوزه پژوهش جستجو کنیم

شیوه نامه ویراستاری، صفحه‌آرایی و طراحی جلد کتاب

شیوه نامه ویراستاری، طراحی جلد و صفحه آرایی کتاب

استاد ایده‌آل از دیدگاه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)

بایسته‌های اساتید دانشگاه از نگاه رهبر فرزانه انقلاب

برخی از مشکلات دانشگاه‌های کشور و خصوصیات دانشگاه­‌های آینده

برخی از مشکلات دانشگاه‌های ایران خصوصیات دانشگاه‌های آینده و آینده‌نگر

سهم آزمون متمرکز در پذیرش دکتری ۴۰ درصد شد

سازمان سنجش آموزش کشور جزئیات آزمون ورودی دوره های دکتری (Ph.D) سال ۱۴۰۰ را اعلام کرد. بر اساس مصوبه جدید سهم آزمون متمرکز در پذیرش دکتری از ۵۰ درصد به ۴۰ درصد کاهش یافت.

سایت مستقل دانشکده

راه‏‏ اندازی سایت

LinE_IHU
samaneh
line2

آدرس: تهران - بزرگراه شهید بابایی - دانشگاه جامع امام حسین (ع) - موقعیت امام صادق(ع)- دانشكده و پژوهشكده علوم پایه

تلفن تماس: 74189500-021|پست الکترونیکی: science@ihu.ac.ir

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه جامع امام حسین(علیه السلام) می باشد.